Tuesday, September 18, 2012

Sven Otto Littorin smyger sig på

Region Skånes styrande femklöver,   Mp + Alliansen har bestämt sig för att anlita Sven Otto Littorin som konsult. Vad Sven Otto exakt ska konsulta i tycks oklart, och när något är oklart undviker man att specificera, så även i detta fall. Det enda säkra är att han kommer garanteras ett fett arvode utan återbetalningskrav om han inte levererar.

   Det sägs att han skall ragga jobb genom att knacka dörr och det från London.  Om Littorin är skriven i London innebär det att skattepengar rinner ut ur landet. Region Skåne är för övrigt ordentligt underfinansierat i flera hundratals miljoner klassen.

Lyckas Sven Otto Littorins jobbraggning genom dörrknackning bli hälften så bra som hans  FAS 1-3 så vet vi vad som väntar Skåne.

8 comments:

 1. Porr-Otto jobbar ju numera för att ytterligare göra det lättare att sälja ut och privatisera offentlig verksamhet. Det är väl därför han anlitats antar jag. Skrämmande men troligtvis sant.

  ReplyDelete
 2. Det räcker med att han anlitas som "konsult". Region Skånes styre har pysslat med inköp av konsulter till ockerpris tidigare och utan kontrollerbart bättre resultat.

  Före julen 2011 gick en 6 miljoner till konsult som skulle komma fram till hur man sparar 50 miljoner.

  Nog finns det pengar alltid…

  ReplyDelete
 3. Fan va långt man kan komma med en köpt examen. Det rekommenderar jag alla att skaffa, varför skall folk slösa tid i skolan.

  ReplyDelete
 4. Skit att man varken har eller hade sådan entreprenörsanda i sig att man förstod att köpa sin examen. Förstod inte ens att ordet entreprenör helt bytt betydelse.

  Man kan kanske kan dela ut gratis examen till de inom FAS 1-3 och lägenheter i London. Därifrån kan de knacka dörr tillsammans med Littorin.

  ReplyDelete
 5. Tja, vi kan ju göra enorma besparingar på skolan om vi gör så att staten inhandlar examina till alla elever och delar ut, istf en massa dyr undervisning. Fast nu skall jag inte ge Moderater mer uppslag på hur de kan sänka skatten och förstöra verksamheten.

  ReplyDelete
 6. Inköpta examina måste i så fall komma från mer och mindre prestigefyllda håll, annars blir det för jämlikt. Man måste ju även framgent lätt kunna skilja dålig människa från bra.

  ReplyDelete
 7. Bra människor får sitt examensbevis på pergament (handtextat naturligtvis, med gåspenna) medan vanligt (dåligt) folk får ett papper från en vanlig skrivare!

  ReplyDelete