Wednesday, November 14, 2012

Sverigedemokratisk nolla lika med ett, två eller tre?

Visste


Visste ocksåIdag blev det så dags för Jimmie Åkesson att spärra upp ögonen och se extra oskyldig ut, och förklara varför det inte är självklart att nolltoleransen skall vara noll. Och det blev förstås svårt. Ja inte att spärra upp ögonen och se oskyldig ut, det  kan han ju.


På presskonferensen körde Åkesson en Bosse Ringholm,  där "inte haft anledning att i dag fundera" gurglades runt varje gång journalister undrade över nolltolerans och uteslutning.
 Det hela blir ju extra känsligt, då det inte bara handlar om Erik Almqvist , utan om ytterligare ett av högdjuren, Kent Ekeroth, som var med och filmade Erik Almqvist.

 
Visste inte?

-Vi saknar dubbla måttstockar, sa Jimmie Åkesson. Och det kan man ju hålla med om.  De kör med elastisk måttstock.

5 comments:

 1. http://tankesmedjandetsovandefolket.blogspot.se/2012/11/sd-akesson-foljer-schlingmanns-plan.html

  ReplyDelete
 2. Attans att den satans mediakonspirationen skall leda fram saker om Ekerot samtidigt! Det blir svårare att städa i partiet utan att det blir allt för uppenbart att vissa mäts med annan måttstock.

  ReplyDelete
 3. Idag säger mediakonspirationen att Jimmie Åkhemsson visste om filmen. Stämmer det så måste ju även Åkesson lämna sin plats och partiet, tillsammans med de 3 andra som var med vid filmningen.
  Den där nolltolerans, den slutar nog SD med bums.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag skulle vara imponerad av deras konsekventa ordhållande om det slutade med att samtliga medlemmar i partiet uteslöts. :)

   Delete
 4. Jag har egentligen inget att tillägga. Men det var kul att titta på skiten. Vilka jävla hycklare. Vilken JÄVLA hycklare. 8)

  ReplyDelete