Friday, December 2, 2011

Björn Rosengren, en god lojal socialdemokrat

Vi är inne på fjärde veckan räknat från tidpunkten då SMS:et, författat av kommunpolitikern i en av Stockholms kranskommuner, läcktes till media.
Det har sedan kramats ur och gett media Thomas Östros ovilja att uttala sitt förtroende för Juholt, vidare till Sven-Erik Österberg som gör en Östrosare, till Björn Rosengren som läcker att de tre var överens under en middag om att Juholt måste gå.

Björn Rosengren, denne före detta TCO-ordförande, som spenderade 55 600 kronor på stripklubb och lät förbundet betala, som därefter blev näringsminister under Persson, och som sedan gick direkt från sin ministerpost till att bli mångmiljonavlönad dörröppnare åt Stenbäckssfären, Sveriges svar Rupert Murdoch.

Vi är alla goda socialdemokrater påminde väl Thomas Östros det lilla sällskapet, som dinerade tillsammans.

3 comments:

 1. Som tur är tror jag faktiskt att de inte är så många, de socialdemokratiska Timbro-pojkarna.

  ReplyDelete
 2. Det tror inte jag heller, men de sitter välplacerade.
  Hörde på radion idag, näe förresten nu är det ju redan igår, chefredaktören på Dagens Arena och han var en typisk försvarare av denna skjutglada högern inom S. En kvinna var också med från Dalademokraten som menade att kritikerna är få, vilket fick chefredaktören på Dagens Arena att göra ner det genom att kalla det en konspirationsteori. Han menade att de var på ett ungefär lika många (på högerkanten). Och så håller de på, tjatar man om budskapet att högersossarna är många så kommer människor för eller senare tro att de är många. De är ju dessutom de enda som hörs.

  ReplyDelete
 3. Björn Rosengren måste väl för övrigt ha något slags rekord i att vara förment sosse.

  ReplyDelete